6_Reacties_optocht.jpg

Reacties


De auteur van dit boekwerk, Lineke Becking, een van mijn oud-leerlingen van het International Movement Center (I.M.C.) in Bloemendaal, heeft mij gevraagd een voorwoord te schrijven. Met grote bewondering heb ik haar hele oeuvre gelezen. Ik heb niets dan lof voor de wijze waarop zij de moeilijkste stof (beweging!) onder woorden heeft weten te brengen. “Beweging” is iets ongrijpbaars, het verandert per seconde! Niets staat vast, het is iedere keer weer een “gebeuren”. Daarom heb ik ook zo’n hekel aan het woord “oefeningen”, want daaraan is altijd “het is zo” gekoppeld. Maar voor mij geldt:“Bewegen is leven”.

Proficiat! 

Mida Schutte, Bloemendaal


Beste Lineke,
dank je hartelijk voor de duidelijke wijze waarop je Mida’s werkwijze te boek hebt gesteld.
Ik bel haar en zal je laten weten of en wanneer ik bij haar lessen kan volgen.
Goede voortzetting met je werk
Hartelijke groet
L.Beste Lineke,
Via via ben ik er achter gekomen dat jij een geweldig uitgebreid boek hebt geschreven over het werk van Mida.
Ik ben yoga docente en heb zelf 2 jaar les van Mida gehad. Ook heb ik inmiddels een praktijk voor Holistische Gezondheids Therapie waarin ik vaak mensen doorverwijs naar Mida.
Zou het mogelijk zijn om bijvoorbeeld een stuk of 10 boeken bij haar neer te leggen, zodat zij ze voor jou ook verkoopt.
Graag je reactie!
Met vriendelijke groeten,
C.Beste Lineke Becking, 
Dank voor uw bericht over uw boek.
In FysioPraxis plaatsen wij geen boekbesprekingen, maar wel is de redactie geïnteresseerd in het onderwerp. Zou u een artikel hierover kunnen aanleveren, bijvoorbeeld een onderzoek door een student? In de bijlage vindt u onze auteursrichtlijnen. 
Met vriendelijke groet, 
Mieke van Dalen
Coördinator en eindredacteur FysioPraxis
E info@miekevandalen.nl
T 06 5024 3735Hallo Lineke, 
Schitterende foto’s!!
Heb je boek ook al aan meerdere mensen laten lezen, waaronder een collega.
Ze was ook erg enthousiast. 
Warme groet,
I.Beste Lineke,
Vandaag was ik bij Mida, voor de tweede keer. 
Wat een feest om haar te leren kennen, en al die geweldige kennis te mogen leren. Daarom ga ik graag aan de slag met jouw prachtige boek, in samenspraak met haar lessen.
Ik heb er heel veel zin in!
Heel veel dank voor zoveel samengebrachte kennis... ik noem het gebundelde liefde!
Warme groet, 
D.Hoi Lineke, 
Ik heb vandaag je boekje ontvangen en ben direct begonnen, al een heel eind. Al lezend, begrijp ik nu veel beter de aanpak van Mida, omdat ik inmiddels veel meer van anatomie en beweging afweet. Er is inderdaad heel veel nuttigs te vinden op internet.
Echt een mooi boekje,... vraagt verdere studie en rustig herlezen!
Met vriendelijke groet, 
B.Hallo,
Ik was vanmiddag op een spirituele beurs, daar heb ik een consult gekregen van iemand die tenen kan lezen en voetreflexologie geeft.
Tijden het consult vroeg ze hoe “het met mijn rug was” , en ik antwoordde daarop dat ik veel last heb van mijn onderrug.
Daarop adviseerde ze eens te googlen op Mida Schutte, te kijken naar bv de oefening met de “tennisballen” en zodoende kwam ik op Uw site terecht.
Ik wil het boek graag bestellen, en heb zojuist het bedrag overgemaakt.
Ik ben reuze benieuwd!
Bij voorbaat dank.
Hartelijke groeten,
L.Dag Lineke,  
Ik heb je boek besteld en kijk er echt met veel plezier naar uit. Ik heb tijdens mijn opleiding wel Laban gehad en gebruik dit ook in mijn danstherapie, echter snak ik naar meer inspiratie. 
Hartelijk dank dus alvast!  
Hartelijke groet, 
M.